Vrouwen in de koudetechniek

Op 8 maart 2020 was het International Woman’s Day.

Beijer Ref heeft dit initiatief omarmt en gepromoot. Naar aanleiding hiervan heeft Beijer Ref een promotiefilm gelanceerd over vrouwen die werken bij onze organisatie en onze business wereldwijd.

Deze film werd via de Social Media gepromoot via diverse kanalen. Dit deed Beijer Ref naar aanleiding van haar MVO strategie 2020 en in het kader van diversiteit en gelijke kansen voor vrouwen en mannen. Beijer Ref wil meer vrouwen stimuleren om in onze organisatie (Beijer Ref) en de koude-industrie te werken.

De video werd 4 maart gepubliceerd. Ook Beijer Ref Support BV heeft dit initiatief ondersteund. Dit is een manier om onze kernwaarden uit te dragen; dit jaar ‘Samen’ en ‘Betrokken’. Hopelijk helpt dit ons om meer vrouwen naar ons vakgebied te trekken.

Internationale Vrouwendag stond en staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. In 1911 werd de Vrouwendag internationaal voor het eerst gevierd – in 1912 voor het eerst in Nederland. Pas in 1922 werd 8 maart gekozen als vaste datum.

Het thema van Internationale Vrouwendag 2020 is Vrijheid. Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten, vrijheid en gelijkheid. Vrijheid van vrouwen dient niet onderhandelbaar te zijn, maar een vanzelfsprekendheid.

Beijer Ref is als internationale werkgever trots op haar vrouwelijke medewerkers en draagt dat uit via haar video. Via deze link kunt u de video bekijken. Op onze LinkedIn pagina.