Organisatiecultuur


Filosofie

Onze klanten betalen een eerlijke prijs voor onze producten. Op Benelux niveau hebben we diverse diensten gecentraliseerd in het Beijer Ref Support Center ter ondersteuning van onze verkooporganisaties. Diensten als Masterdata, Marketing, Inkoop, Logistiek, Administratie en Finance zorgen – door hun centrale karakter – voor ademruimte voor de verkoopbedrijven. Zo kunnen zij zich volledig focussen op de klant. Dit biedt een hoge betrokkenheid en service, maar zorgt tevens ook voor een goede kostenbeheersing. Hierdoor worden we nog meer specialist en sparringpartner voor onze klanten en leveren we prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wij gaan nauwe samenwerking aan met technische specialisten. Dankzij een grote variatie aan componenten en apparatuur krijgt de (eind)klant wat hij zoekt.

Met onze opslagcapaciteit en snelle netwerken kunnen we aan elke vraag direct voldoen. Als onderdeel van een wereldwijde organisatie hebben we technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Tevens faciliteert het Beijer Ref Support Center een eigen moderne assemblage hal. Alle Unitbouw activiteiten van onze verkoopbedrijven kunnen hier uitbesteed en gebouwd worden. Er wordt geïnvesteerd in NH3 en CO2 specialisatie. Maar ook alle andere custom made projecten kunnen hier perfect gebouwd worden.

Professioneel ontzorgen met innovatieve diensten is de lange termijn doelstelling en visie van Beijer Ref Support BV.

Visie / Missie / Kernwaarden


Visie

Duurzame temperatuurbeheersing voor iedereen.

Missie

Streven om altijd de voorkeursleverancier te zijn van duurzame koel- en HVAC-oplossingen. Het leven van klanten gemakkelijker maken door een breed assortiment van de juiste producten op het juiste moment aan te bieden, samen met een uitstekende klantenservice door onze bekwame en betrokken medewerkers in een 9+ organisatie.


Wij zijn
:

Committed
United
Engaged
Straightforward

Kernwaarden

Betrokken
Geëngageerd en gemotiveerd zijn in alle aspecten van ons werk is essentieel. We versterken elkaar en zorgen ervoor dat ondersteunende acties en middelen beschikbaar zijn om ontwikkeling te stimuleren en nieuwe ideeën te vormen die ons verder zullen brengen. Duurzaamheid en non-discriminatie vormen de basis van onze mentaliteit.

Verenigd
Onze kracht ligt in onze organisatie en teamgeest. Aanwezig zijn op verschillende continenten maakt ons sterk maar toch pretentieloos. Wij zijn van mening dat elk onderdeel van de organisatie een cruciale rol speelt bij het succesvol maken van ons bedrijf en dat prestaties het resultaat zijn van teaminspanning.

Toegewijd
We zijn toegewijd en loyaal aan onze stakeholders (belanghebbenden), en doen er elke dag alles aan om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze te overtreffen. We zijn toegewijd om altijd uitmuntende producten en diensten te bieden evenals andere initiatieven te implementeren die een positieve impact hebben op onze zaken en relaties.


Rechtdoorzee

Een algeheel rechttoe rechtaan benadering geeft aan hoe we zaken doen. We streven ernaar onze manier van werken te vereenvoudigen, gebruik te maken van snelle besluitvorming en alle excessen uit het proces te halen. Duidelijk, consistent en betrouwbaar zijn in hoe we communiceren en werken is passend bij deze instelling.