Koudetechniek en Airconditioning


Commerciële koeling

Of u nu een restaurant, hotel, of supermarkt exploiteert, wij hebben een compleet assortiment premium koeloplossingen die aan uw behoeften voldoen. Onze koeloplossingen zijn gebaseerd op technologieën van de volgende generatie en richten zich op maximale bescherming van voedingsproducten. Onze apparatuur omvat een breed scala aan toepassingen voor koelen en vriezen. Van oudsher vertegenwoordigen we de toonaangevende koudemerken in de markt, die verkocht worden via de onafhankelijke Beijer Ref verkoopbedrijven. Door vele jaren van samenwerking met leveranciers met de meest technologisch geavanceerde producten staan de Beijer Ref verkoopbedrijven ​​garant voor efficiënte systemen en tevreden klanten.

HVAC (Comfortkoeling)


HVAC-oplossingen bestrijken het hele scala van verwarming en airconditioning voor privéwoningen tot klimaatbeheersing van grote kantoorruimtes.

De markt voor comfortkoeling kent een goede groeitrend, maar is cyclischer dan commerciële koeling. Binnen Europa zijn er geografische verschillen in hoe volwassen de markt is ten opzichte van andere markten. In Zuid-Europa zijn klimaatinstallaties voor comfortkoeling zeer uitgebreid, terwijl de markt in Noord-Europa nog steeds wordt gekenmerkt door organische groei.

Binnen het verwarmingssegment hebben technische ontwikkelingen in de afgelopen jaren tot gevolg gehad dat zeer efficiënte lucht-water-warmtepompen traditionele olie- en gasbranders vervangen, wat de vraag naar de producten van de Groep ten goede is gekomen.

Beijer Ref heeft een exclusieve overeenkomsten gesloten voor de distributie van producten van gerenommeerde merken. Hierdoor kan het bedrijf haar klanten een breed productprogramma aanbieden dat bestaat uit: airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen. Allemaal producten van hoge kwaliteit met een laag energieverbruik.

Beijer Ref distribueert diverse merken binnen comfortkoeling via overeenkomsten met gerenommeerde bedrijven. Beijer Ref distribueert bovendien ook kleine componenten voor koeling en airconditioning onder het eigen merk Freddox. Alle producten worden verkocht via onafhankelijke verkoopbedrijven. Ook in de Benelux kunnen klanten profiteren van het uitgebreide productengamma van Beijer Ref Groep.